اخبار تازه

رسانه اخبار تازه

اخبار تازه

رسانه اخبار تازه

  • ۰
  • ۰

به گزارش اخبار تازه به نقل از پایگاه خبری دنیای برند، پایگاه خبری دنیای برند، شخصیت برند و یا Brand personality دسته ای از کاراکتریستیک های انسانی است که به نام برند نسبت داده میشود. این موضوع حتی در شرکت های کوچک هم قابل مشاهده است. شخصیت سازی برند به مثابه چارچوبی عمل میکند که احساس خریدار در مورد محصول،خدمات یا وظیفه کمپانی یا سازمان شکل میدهد. بنیان قویترین شرکتها می تواند صرفا به دلیل توجه ناکافی به زمینه شخصیت سازی و جذب گروه مخاطب دلخواه، از بین برود.

 

شخصیت برند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انواع شخصیت برند:

شخصیت سازی برند به مثابه چارچوبی عمل میکند که احساس خریدار در مورد محصول،خدمات یا وظیفه کمپانی یا سازمان شکل میدهد. با وجود این همه سودآوری و جنبه مثبت در زمینه مارکتینگ، شخصیت سازی برند در پنج دسته تقسیم میشود. مدل های شخصیت برند متداول ویژگیها و صفات شخصیتی که در اغلب برندسازی ها تصویب شده است عبارتند از:

  1. هیجان (excitement): بیخیالی، انگیزه، جوانی و مدرنی و تازگی
  2. صمیمیت (sincerity): مهربانی، تفکر، و اقدام به سوی ارزشهای خانواده
  3. خشونت(ruggedness): سختی، استحکام، مرتبط به هوای آزاد، ورزشی
  4. شایستگی(competence): موفق، تربیت شده و موثر، شناخته شده در زمینه رهبری
  5. کمال و دلفریبی(sophostication): تجمل، پرستیژ، و حتی پر ادعا بودن

البته که این دسته بندی مطلق نیست و هر مدل شخصیت برند میتواند با زمینه هایی همچون رقابت، ارتباط احساسی و… جایگزین شود. این تغییرات میتواند به دلایل اختلافات فرهنگی و موضوعیت تجاری، سلیقه و ادراک ارباب رجوع اتفاق بیفتد. چیزی که محصول را در نظر مشتری متفاوت می سازد، دیدن من بودن خود در آن است. مشتری باید بخشی از خودش یا ویژگی های خود را در موضوع و محصول ببیند تا ترغیب به خرید محصول بشود. مشخصا اگر این شخصیت در عوامل کیفی و کاربردی نمود بیابد، میتواند وارد سبد خرید مصرف کننده بشود. به دیگر سخن، مصرف کننده باید پرتره ای از خود را در محصول مشاهده کند، یا محصول روایتگر داستانی باشد که مشتری با آن انس بگیرد. با این حال، رگه هایی از شخصیت برند در مواجهه با محصول قابل شناسایی است.

 

اهمیت شخصیت برند در نیروی انسانی:

شخصیت سازی برند حتی در زمینه انتخاب کارمند شرکت می تواند تاثیرگذار باشد. با توجه به نقش سازنده کارکنان یک شرکت در کلیت آن، در نتیجه این اقدام، شرکت با در نظر داشتن گروه خواهان محصولاتش، کارمندانی را استخدام میکند که آن را در راستای اهداف تجاری و فروش بیشتر یاری کند. در مواردی این کارمندان هستند که با ارزش هایشان، کلام و اعمالشان این شخصیت را میسازند. سیاستهای یک برند در شخصیتش تجلی میابد؛ این شخصیت حتی در محیط کاری ادامه می یابد. همچنین باید در نظر داشت، این موضوع نگرش شرکت را در بازار فروش مشخص میکند. برند همچون انسان، با شخصیت خود شناخته میشود. اساس و بنیان قویترین شرکتها می تواند صرفا به دلیل توجه ناکافی به زمینه شخصیت سازی و جذب گروه مخاطب دلخواه، از بین برود. در نهایت این شخصیت است که میتواند مخاطب را به برند متعهد سازد.

 

منبع: پایگاه خبری دنیای برند

  • ۰۰/۰۴/۰۶
  • نیما میری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی